Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 
  • Aidolla puulla väriä ja hyvinvointia

Aito puukeittiö puusepältä

Aito puu on tutkitusti paras materiaali myös keittiön materiaaliksi. Siksi olemme kehittäneet nykyaikaan sopivan modernin puukeittiön.

Jokainen puukeittiö suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeittesi mukaisesti.


Puukeittiö tekee hyvää!

Uusimpien tutkimusten mukaan puuta voidaan pitää terveyttä ja elpymistä tukevana materiaalina. Puu on myös luonnostaan antibakteerinen. Puu ei säikähdä pieniä vesimääriä, vaan kuivuttuaan se palaa entiseen mittaansa. Oikein hoidettuna ja käsiteltynä puu on äärimmäisen pitkäikäinen. Toisin kuin muut keittiöt, puukeittiö jopa kaunistuu vanhetessaan. (Lue lisää puun fysiologisista ja psykologisista ominaisuuksista Puuinfosta). Siksi se on mitä oivallisin materiaali myös keittiöön.


Keittiön uusi taso

Modernissa aidossa puukeittiössämme ei käytetä koskaan palaakaan lastulevyä tai myrkyllisiä käsittelyaineita. Käytämme vain parhaita luonnollisia materiaaleja, kuten puuta, terästä ja kiveä. Muoveja käytämme vain välttämättömissä komponenteissa.

Oikea puu materiaalina on arvokasta. Siksi monet ”puukeittiöt” tehdäänkin säästösyistä oikeasti lastulevylle, ja vain pintaan laitetaan puuviilu. Keittiöveistämöllä myös valitsemasi viilun alla on aitoa puuta. Puu kestää aivan eri tasolla kuin lastulevy.

Me keittiöveistämöllä olemme tehneet pitkän kehitystyön, jotta voisimme tarjota sinulle järkevän hintaisen aidon puukeittiön, tinkimättä missään nimessä materiaalien tai työn laadusta. Olemme karsineet pois kaiken turhan; keskitymme oleelliseen, niin valmistustekniikassa, kuin koko keittiöprojektissa. Meidän mielestämme sinun ei pidä maksaa raskaasta byrokratiasta tai kalliiden investointien lyhennyksistä, vaan hyvistä aidoista aineksista ja ammattiylpeydellä tehdystä kotimaisesta työstä.


Parhaat materiaalit

Käytämme rungoissa aitoja koivuviilupintaisia rimapuulevyjä, ja joissakin osissa koivuvaneria sekä osb -levyä. Pinta ja reunat viilutetaan valitsemallasi pintaviilulla. Tämä rakenne on kestävä ja mahdollisimman stabiili, jotta keittiösi pysyy muodossaan, eikä lähde herkästi vääntyilemään kuten massiivipuu. (Kaikki puupohjaiset materiaalit voivat kuitenkin jossain määrin elää ja vääntyä, myös lastulevy ja mdf -levy, joista tavalliset keittiöt valmistetaan.)

Mielestämme keittiö on saumaton kokonaisuus, jossa jokaisen osan ja koneen on täytettävä tarkoituksensa mahdollisimman täydellisesti. Siksi käytämme keittiöissämme Mielen koneita, markkinoiden parhaita saranoita ja laatikkokiskoja. Valittavanasi on koko valikoima huippuluokan Dekton -työtasoja, muiden kivi-, teräs- ja puutasojen ohessa.


Toimiva keittiöremontti

Keittiöveistämöltä saat keittiön koko projektin aidosti saman katon alta. Kun tiimi on pieni, ei synny katkoja tiedonkulussa. Yhteistyökumppaniverkostomme on valittu tiukoin kriteerein. Lähtökohtamme on ammattiylpeys ja luotettavuus jokaisella tasolla. Kauhukertomukset keittiöremonteista syntyvät muualla, ei meillä.

Lyhyesti tiivistäen, teemme keittiön hankkimisesta entistäkin mukavampaa ja helpompaa, puhumattakaan elämästäsi ekologisessa ja terveyttä edistävässä keittiössäsi!


Valinnanvaraa riittää

Vain mielikuvitus asettaa rajat uuden modernin puukeittiösi ilmeelle. Mahdollisuuksia pinnan värin ja kuvioinnin suhteen on enemmän kuin tarpeeksi. Viiluvaihtoehtoja löytyy jopa satoja erilaisia; eri puulajeja, kuviointeja, värejä ja pintakäsittelyjä.

 

Me keittiöveistämöllä olemme tehneet pitkän kehitystyön, jotta voisimme tarjota sinulle järkevän hintaisen aidon puukeittiön, tinkimättä missään nimessä materiaalien tai työn laadusta.