Keittiöveistämö
Laattakiventie 4, 04300 Tuusula
 

Puukeittiö järkevään hintaan

Olemme karsineet toiminnastamme turhat ja kalliit elementit. Keittiön rakenteesta olemme poistaneet "turhat" komponentit, jotka nostavat hintaa. Siksi, laadusta tinkimättä, pystymme myymään luksuskeittiöitämme järkevään hintaan!


Suunnittelun hinta

Jokainen keittiö suunnitellaan erikoismitoilla. Voidaksemme pitää keittiösi kustannukset järkevällä tasolla, suunnittelupalvelullamme on nimellinen hinta, 75 - 150 euroa, työmäärästä riippuen. Haluamme, kuten sinäkin, että jokainen asiakas maksaa vain oman keittiönsä suunnittelusta. Suunnitelman teettäminen ei edellytä ostopäätöstä. 

Suunnittelun hinta hyvitetään toteutuneissa toimituksissa. Olemme päätyneet tähän ratkaisuun, koska emme ehdi tekemään "ylimääräistä" työtä laatimalla lukuisia suunnitelmia vain kilpailutuksia varten. Tuotteemme on ainutlaatuinen ja siksi "vertailukelvoton" kilpailutuksiin. Haluamme tehdä tuottavaa työtä asiakkaille, jotka oikeasti haluavat jotain ainutlaatuista, jota muut toimittajat eivät voi tarjota.


Ilmainen hinta-arvio

Suuntaa antavan hinta-arvion saat toki veloituksetta oman suunnitelmasi pohjalta käytyämme läpi toiveesi materiaalien ja koneiden suhteen. Esittelymme ei tietenkään maksa sinulle mitään.


Luksuskeittiön hinta

Keittiömme eivät ole halvimmasta päästä, mutta hinta- / laatusuhde on kohdillaan.

Keittiömme hinnoitellaan aina kokonaisuutena, sisältäen kalusteet ovineen ja vetimineen, tasot, altaan, hanan, kodinkoneet, led-valaistuksen ja pistorasiat sekä asennustyön valmiille viimeistellyille pinnoille (muista remonttitöistä, sekä lvis-töistä erillinen kustannuslaskelma tarvittaessa). Tämä tekee sinulle kokonaisuuden hahmottamisen entistä helpommaksi.

Karkeasti sanottuna luksuskeittiöidemme hinnat asettuvat keittiön koosta ja muista valinnoista riippuen, keskimäärin noin 25 – 35 tuhannen euron välille, sisältäen jopa Mielen koneet ja markkinoiden parhaat Dekton -kivitasot. Kun vertailet hintoja, ota huomioon se, että monet keittiömyyjät ilmoittavat keittiön hinnan pelkille kalusteille, ilman koneita, tasoja tai jotain muuta oleellista, joka tekee kokonaiskustannusten hahmottamisen haastavaksi.


Mikäli etsit edullista "normikeittiötä"

Mikäli kaikesta huolimatta tunnet, että luksuskeittiömme ovat hinnan puolesta sinulle liian arvokkaita, myymme myös edullisempia (hintatasoltaan n. 15 - 20 tuhatta euroa) perinteisiä vakiomoduleista koottavia "normikeittiöitä", joissa mallistomme on myös hyvin laaja. Näistä keittiöistä kerromme lisää myös osoitteessa www.kartore.com. Näihin saatavilla myös edullisemmat Cata -kodinkoneet, sekä erittäin laaja mallisto laminaattitasoja.


 

Keittiöidemme hinnat ovat aina kilpailukykyisiä, vaikka emme lähdekään mukaan hintojen kilpailutuksiin.

Koska olemme satsanneet merkittävästi tuotteidemme kehittämiseen, sinä saat aina rahoillesi täyden vastineen.